Скандалът с Тото и Тити Папазов продължава:  Тото от СкандаУ

...
Скандалът с Тото и Тити Папазов продължава:  Тото от СкандаУ
Коментари Харесай

Тото порица Тити Папазов за насилие над жена

Скандалът с Тото и Тити Папазов продължава: 
Тото от " СкандаУ " излезе с позиция във връзка епизода му с присъединяване на Тити Папазов в неговия подкаст. Певецът се включи от своето студио и във видео записът неколкократно съобщи, че е погнусен от случилото се с 18-годишното момиче, вярвайки че правосъдната система ще накаже деятеля, написа.

" Аз съм погнусен от обстоятелството, че такова нещо може да се случи и че подобен човек е част от нашето общество. Отвратен съм освен от него, а и от всички други, които вършат такива похищения към дами, било то и по-малки, наричайки го плесници “, акцентира Тото.

Изпълнителят съобщи, че се оказва от " другата страна на барикадата ", няколко месеца след излъчването наподкаста, обвинявайки се, че не е реагирал вярно в съответния миг, за което не толерира държанието на Папазов. Тото счита, че Тити е наранил жена и това не е възможно.

" Относно това, желая да го заявя ясно – не поддържам такива дейности, няма по какъв начин да ги поддържа – в противен случай, дори ги съдя доста по-тежки, в сравнение с правосъдната ни система би го осъдила. Но това, което мога да кажа, по отношение на тематиката с подкаста с Тити Папазов, е че обстановката е нелепа, напълно наедно с тази, която се е случила. Не по-малко съм обиден от обстановката с Тити, че той е наранил това момиче и считам, че такова нещо не би трябвало да се дава гласност. Затова клиповете в моя канал не са изтрити от отчети, те са скрити от мен.

Прецених, че щом обществото и мен в това число, ни е боязън, че някой би решил, че това деяние на Тити може да послужи като зелена светлина или нещо за утвърждение, взех решение, че би трябвало да го отстрани. Извинявам се, че не съм решил вярно в точния момент, когато се е случило. Аз не знаех каква история той ще опише и моят смях там е още по-обиден към обстановката с днешна дата. Извинявам се и в действителност се надявам, че няма да има повече дами в такава обстановка “, споделя още Тото.

Припомняме, че повода за това изказване е случката на Папазов, която споделя в подкаста на Тото, че е подстригал принудително бившето си гадже, тъй като спала с негов другар.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР